Buketi, najbolji poklon za sve prilike

Buketi, najbolji poklon za sve prilike

Ako se pitate koji poklon pokloniti devojci, mami, drugarici ili koji je najprikladniji za razne prilike, predlažemo da obratite pažnju na cveće i određene bukete. Od davnina, cveće kao i buketi sačinjeni od njih, imaju važno mesto u srcu svake žene. Bilo da želite osvojiti, obradovati ili samo usrećiti pripadnicu ženskog pola, cveće je pravi način. Najuniverzalniji poklon, poklon za sve prilike su upravo buketi. Buketi vam mogu dosta toga otkiriti o onome ko ih prima, ali i onome ko ih poklanja. Zato sa njima vodite računa i ukoliko sami ne znate napraviti prikladnu kombinaciju cveća, uvek možete konsultovati pomoć osobe koja radi u cvećari. Buketi se poklanjaju i uz one najradosnije trenutke, ali i one najtužnije. Evo nekih najvažnijih prilika, uz koje su buketi neizostavni:

1. Rođenje deteta

Najradosniji trenutak svakog pojednica, jeste rođenje deteta. Bilo da ste muž, roditelj ili prijatelj, sa sobom u posetu ne zaboravite buket cveća. Buketi su poklon, koji svaku ženu čini srećnom, a posebno u najemotivnijem trenutku svog života. Kako biste što više oplemenili prostor i učinili radosnim, birajte vedrije i raznovrsnije boje. Isto tako, kod kuće, porodilju bi trebali sačekati buketi što vedrijih boja. Ono cveće koje nam donosi sreću jesu suncokreti, ruže ali i cveće veselih tonova, pa bi bilo zgodno ne zaboraviti upravo njih kada je ovaj povod u pitanju. Uz bukete, osmeh vaše porodilje, izmamiće i zanimljiva poruka, bilo da je samo „Za mamu” ili „Za princa” ili „Za princezu”.

2. Svadba

Bilo da ste na svojoj svadbi ili da odlazite kao gost, buketi su prava dekoracija ili poklon mladoj. Glavnu dekoraciju svake svadbe ili sale, čine buketi najrazličitijeg cveća. Mlada, osim svog bidermajera, obično od većine gostiju dobije buket cveća. Tako da ako se pitate da li ćete pogrešiti, sigurno nećete, jer će mladin sto osim sopstvene dekoracije od cveća biti prepun različitih buketa. Buketi krase salu u svakom pogledu, jer su oni osnov svakog venčanja. Pored mladenačkog stola, uglavnom se i na svim ostalim nalaze različiti buketi.

Buketi - najbolji poklon za sve prilike

3. Sahrana

Izjavljivanje saučešća, kao i sam čin sahrane, zavisi od tradicije i kulture određenog naroda. Kod nas je to uglavnom po principu „svako selo ima svoju politiku”, ali ono što je univerzalno za sve jeste nošenje buketa, napravljene od različitog cveća. To je nešto što se vezuje za svaku kulturu i tradiciju. Kada je u pitanju odabir, veštačko cveće je možda najprikladnije, ali i razni buketi napravljeni od ljiljana i kala, jer oni simboliziraju smrt ili se vezuju za osobe koje su mlade nastradale. U tim slučajevima, suza od gerbera roze boje, može biti najbolja opcija. U svakom slučaju, cveće je ono što se nosi sa sobom i u tako tužnoj prilici.

Ove prilike, ujedno predstavljene kao i najvažnije su nam svedoci koliko su buketi najuniverzalniji poklon za svaku priliku. Kao i da nije važno iz kog područja potičete, iz koje zemlje ili kraja sveta, buketom možete i osvojiti i obradovati svaku žensku osobu. Upravo zbog toga, poklon za sve prilike jesu buketi.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten