Kako kupovati?

Cvećara Esperanca omogućava savremenu online kupovinu. Kupovinu proizvoda možete obaviti kao registrovan ili kao neregistrovan korisnik, s tim što kao registrovan korisnik ne morate prilikom svake kupovine da popunjavate kontakt podatke. Registrovane korisnike takođe očekuju i druge pogodnosti u kupovini.

Kupovina se obavlja jednostavnim dodavanjem proizvoda u korpu. Trudili smo se da i dalji koraci budu jednostavni i intuitivni. Celokupan proces online kupovine cveća je podeljen na četiri koraka.

1. korak: Prvi korak u kupovini je korpa, gde možete videti koje artikle i koje količine ste odabrali i odmah imate uvid u njihovu zbirnu cenu. Iz korpe možete izbaciti neke proizvode, ukoliko se predomislite, a takođe se možete vratiti na internet prodavnicu i dodavati nove proizvode.

2. korak: Registracija je drugi korak. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da se prijavite. Ako želite da se registrujete, potrebno je da popunite registracioni obrazac, a kupovinu možete obaviti i bez registracije, ukoliko kliknete na dugme „Nastavi bez registracije“. U ovom koraku takođe možete da izaberete da li želite da kupujete kao fizičko ili pravno lice.

3. korak: Na trećem koraku ćete još jednom videti vaše kontakt podatke i izabrati jedan od ponuđenih načina plaćanja. U ovom koraku možete da izaberete i to da li da se naručeni proizvodi dostave na vašu adresu, ili na neku drugu adresu. Za slučaj da je u pitanju vaš poklon nekome, imate opciju da upišete adresu na koju želite da pošaljemo cveće.

4. korak: Poslednji korak je zapravo obaveštenje da ste uspešno obavili proces kupovine i da ćete na e-mail adresu dobiti poruku o daljim koracima.