Politika privatnosti

Cvećara Esperanca se obavezuje da će čuvati privatnost svojih kupaca. Svi vaši lični podaci koje budete ostavili u toku procesa kupovine biće čuvani u skladu sa dobrim poslovnim običajima, kako bi vaša privatnost bila sačuvana. Samo ukoliko vi to odobrite, vaši kontakt podaci mogu da budu upotrebljeni za slanje obaveštenja o novim akcijama i popustima ili drugim novinama u ponudi cvećare Esperanca. Čak i ukoliko odobrite slanje newslettera na vašu e-mail adresu, u svakom trenutku možete da promenite tu odluku i da se odjavite sa liste.

Na web sajtu cvećare Esperanca, u procesu kupovine ili slanja upita, prikupljaju se sledeći vaši podaci:

Za fizička lica:
Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, broj fiksnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

Za pravna lica:
Pun naziv pravnog lica, PIB (ukoliko postoji), matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Cvećara Esperanca se obavezuje da sve ove podatke neće zloupotrebljavati ili ustupati trećim licima.

U procesu registracije sami birate lozinku i samo vi znate svoje lozinku (password). Korisnik je odgovoran za čuvanje podataka o svom nalogu, kao i za sve aktivnosti na sajtu koje budu učinjene putem tog naloga.

Način korišćenja informacija

Prikupljene informacije se koriste samo za kontakt između kupca i prodavca. Uvid u podatke imaju zaposleni u cvećari i oni se ugovorom obavezuju na čuvanje podataka prikupljenih u ovoj internet prodavnici.

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

Sve podatke koje budete uneli u procesu registracije kasnije možete da promenite.

Istorija kupovine

Registrovani korsinik na svom profilu ima uvid u istoriju kupovine, odnosno uvid u sve porudžbine koje je do tad obavio na sajtu.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati popunjavanjem forme. Da pristupite kontakt formi kliknite ovde