Cvece za sahrane-Venac za groblje

Cvece za sahrane-Venac za groblje

Šifra proizvoda: VG-72

 

Cvece za sahrane-Venac za groblje

Cveće za sahrane ima posebnu simboliku i koristi se kao izraz poštovanja, saucesca i sećanja prema preminulom. Postoje različite vrste cveća koje se često koriste u aranžmanima za sahrane, a svaka od njih ima svoju simboliku.

Venac za groblje je tradicionalno simboličan i dostojanstven aranžman koji se stavlja kao počast preminulom. Kombinacija cveća  – ljiljani, gerberi, alstromerije i dekorativno zelenilo – stvara lep i dostojanstven venac.

Venac za groblje je skladno i pažljivo izrađen aranžman, sastavljen od ljiljana, čiji beli cvetovi simbolizuju čistotu i nevinost, gerbera u različitim nijansama koje izražavaju divljenje, alstromerija koja predstavlja trajnost i dugotrajnu ljubav, sve to uklopljeno sa delikatnim dekorativnim zelenilom.

Ljiljani, sa svojim elegantnim cvetovima, prenose poruku ovečavanja i poštovanja prema preminulom. Gerbere, svojim živopisnim bojama, dodaju toplinu sećanju i osećaj prisustva ljubavi i poštovanja. Alstromerije, sa svojom lepotom i simbolikom trajnosti, naglašavaju večnu ljubav i sećanje prema osobi koja je preminula.

Ovaj venac se pažljivo izrađuje kako bi pružio dostojanstveni izraz poštovanja prema preminulom i njihovoj porodici. Dekorativno zelenilo dodaje svežinu i punoću aranžmanu, ističući lepotu cvetova i dajući mu harmoničan izgled.

Venac za groblje od ljiljana, gerbera, alstromerija i dekorativnog zelenila predstavlja simboličan izraz sećanja, ljubavi i poštovanja prema preminuloj osobi i pruža dostojanstveni poslednji pozdrav na putu večnosti.

 

8.500 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten