Venac za groblje-Bela ruza

Venac za groblje-Bela ruza

Šifra proizvoda: VG-01

Venac za groblje-Bela ruza

Ovaj venac od 50 belih ruža nosi u sebi suptilnu lepotu i mir koji dolazi s jednostavnošću. Bela boja ruža simbolizuje čistotu, nevinost i duhovnu čistotu, predstavljajući poštovanje, mir i duhovnu ravnotežu preminule osobe.

Svaka od 50 ruža predstavlja delić sećanja i zahvalnosti prema preminulom, donoseći sa sobom osećaj dostojanstva i poštovanja. Ovaj venac nije samo cvetna aranžmanska figura, već tiho svedočenje o lepoti života koji je preminuli delio sa svetom oko sebe.

Ovaj venac od belih ruža oslikava duboku tugu i istovremeno pruža nadu u miran prelazak u novi svet. Neka svaka bela ruža predstavlja svetlo koje preminuli donosi u naša srca i neka sećanje na njih bude večno kao ove besprekorno bele ruže.


Ovim  vencom 50 belih ruža  izrazavamo poštovanje prema preminulom na suptilan i dostojanstven način tokom ceremonije sahrane.

13.500 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten