Venac za groblje-50 Crvenih Ruza

Venac za groblje-50 Crvenih Ruza

Šifra proizvoda: VG-54

Venac za groblje-50 Crvenih Ruza

Ovaj venac za groblje,izradjen od 50 crvenih ruža i dekorativnog zelenila, predstavlja duboku ljubav, strast i poštovanje prema preminulom. Crvena boja ruža je simbol ne samo ljubavi, već i hrabrosti i snage koju je preminuli pokazivao tokom svog života.

Svaka crvena ruža na ovom vencu nosi sa sobom priču o ljubavi koju je preminuli delio sa svetom oko sebe. One su svedoci topline, strasti i predanosti koju su preminuli unosili u živote drugih, ostavljajući dubok trag u srcima svih koji su ih poznavali.

Ovaj venac od 50 crvenih ruža nije samo simbol ljubavi već i sećanje na nezaboravne trenutke koje je preminuli doneo u naše živote. Neka ove ruže predstavljaju besmrtnost i večnost ljubavi koja će nastaviti da živi u našim srcima.

13.500 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten