Venac za groblje- Srce od crvenih ruza

-20%

Venac za groblje- Srce od crvenih ruza

Šifra proizvoda: VG-44

Venac za groblje- Srce od ruza

Venac za sahranu od 200 crvenih ruža  u obliku srca bio bi predivan i duboko simboličan način da se izrazi ljubav i poštovanje prema preminulom.


Ovaj prekrasan venac, sastavljen od 200 crvenih ruža, formira srce kao izraz beskrajne ljubavi i poštovanja prema dragocenoj osobi koja nas je napustila. Svaka ruža, svojom intenzivnom crvenom bojom, predstavlja strast, ljubav i snažnu emotivnu povezanost s onima koje volimo.

Kao simbol večne privrženosti, ovo srce od ruža predstavlja trajnu uspomenu na život ispunjen ljubavlju i toplinom koji je preminuli donosio svima oko sebe. Svaka latica ove ruže odaje poštovanje prema njihovom nasleđu, ostavljajući dubok trag u srcima svih koji su ih poznavali.

Ovim vencom od 200 crvenih ruža izražavamo zahvalnost za sve što su predstavljali za nas, dok njihova neumorna ljubav nastavlja da živi kroz nas, ostavljajući nasleđe večne inspiracije i sećanja.

Original price was: 49.000 RSD.Current price is: 39.000 RSD.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten