Venac za Sahranu-Srce 70 Belih Ruza

Venac za Sahranu-Srce 70 Belih Ruza

Šifra proizvoda: VG-59

Venac za Sahranu-Srce 70 Belih Ruza

Srce od 70 belih ruža, nežnih i besprekorno čistih latica, formira spokojno i dostojanstveno venac, izražavajući duboku počast i ljubav prema osobi koja više nije s nama.

Središte ovog srčanog venca obiluje belim ružama, svaka latica tiho priča priču o nežnosti, čistoći i bezvremenom sećanju. Oivičen je delikatnim zelenilom koje pruža mir i harmoniju, dodajući tom skladnom aranžmanu dubinu i svežinu.

Ovaj venac nije samo cvetni aranžman; to je simbol dubokog poštovanja i duboke tuge zbog gubitka. Njegova forma u obliku srca oslikava beskrajnu ljubav i sećanje koje će zauvek ostati urezano u srcima onih koji su voljeli osobu kojoj je posvećen.


Suptilna lepota i simbolika venca od 70 belih ruža, stvara sliku poštovanja i ljubavi prema preminuloj osobi.

17.500 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten