Venac za Sahranu- mix cvece

Venac za Sahranu- mix cvece

Šifra proizvoda: VG-65

Venac za Sahranu- mix cvece

Venac za sahranu koji je izrađen od različitog cveća-mix cvece, poput anturijuma, gladiola, ljiljana, ruža, ljiljanovca, gerbera, zelenila i može biti prilagođen manjim dimenzijama prema želji:


Ovaj prefinjeni venac za sahranu sastavljen je od anturijuma, gladiola, ljiljana, ruža, ljiljanovca, gerbera i zelenila. Sve ove cvetne vrste zajedno stvaraju jedinstvenu kombinaciju koja slavi život preminule osobe.

Anturijumi unose duboku emotivnu simboliku ljubavi, gladiole simbolizuju odanost i snagu karaktera preminulog, dok ljiljani simbolizuju čistotu i nevinost. Ruže se često povezuju s ljubavlju i sećanjem, ljiljanovci donose harmoniju, gerbere vitalnost, dok zelenilo pruža simbol kontinuiteta i večnosti.

Ovaj venac je više od cvetnog aranžmana. On predstavlja priču o životu osobe koja nas je napustila – priču o ljubavi, hrabrosti, čistoti duha i vitalnosti koju su delili sa svetom oko sebe. Svaka cvetna vrsta nosi sa sobom poseban značaj i simboliku, čineći ovaj venac dostojanstvenim sećanjem na život preminule osobe.

Može se prilagoditi manjim dimenzijama bez gubitka njegove simbolike i emocionalne snage, nudeći tako priliku da se iskaže duboko poštovanje prema preminulom na dostojanstven i prefinjen način.

17.200 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

U našoj on line cvećari, putem telefona ili ličnim dolaskom u radnju možete poručiti cvetni aranžman za sahranu kao što je suza za sanduk, venac, buket za krst ili neki drugi aranžman po želji.

Isporuku vršimo na svih deset gradskih Beogradskih grobalja, ostala mesna groblja u Beogradu, groblja u Pančevu u naznačeno ili dogovoreno vreme u kapelu.

Dostava za gradska Beogradska groblja za iznos preko 3000 rsd je besplatana.

Dostava za ostala mesna groblja sa dostavom u kapelu u Beogradu i Pančevu je 1000rsd.

Dostava za opštine Obrenovac, Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Surčin, dostava je 2500rsd.

Molimo da imate u vidu da je za izradu aranžmana potrebno vreme i da bi bilo poželjno aranžman poručiti bar 12h pre isporuke.

Ukoliko aranžman poručujete ”danas za danas“ molimo da nas kontaktirate radi dogovora u suprotnom zadržavamo pravo na otkazivanje poruđžbine.

Ukoliko se dogodi da trenutno nemamo određenu vrstu cveća ili je u pitanju sezonsko cveće, zadržavamo pravo da poručeni aranžman izradimo od cveća iste kategorije i cene, odnosno iste protiv vrednosti.

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten