10 cvetova za koje se mlade najčešće odlučuju

10 cvetova za koje se mlade najčešće odlučuju

Cveće spada u jedan od najosnovnijih i najprioritetnijih odluka kada su u pitanju venčanja. Dekoracije za svadbe, bidermajer, cvetni aranzmani, ništa od toga ne bi bilo da nema cveća, a ni venčanja ne bi bila tako bajkovita bez svega toga.

Mlade su obično te koje su zadužene za odabir dekoracije za svadbe. Cvetni arnzmani i bidermajer, stvar su vaše kreacije i mašte. Zato pažljivo i sa puno osećaja birajte cveće, tako da bude usklađeno sa vašim unutrašnjim željama. Naša cvecara online i dostava cveca pobrinuće se da vaša svadbena dekoracija bude savršena, a i tačno na vreme na mestu gde treba da bude.

U nastavku vam donosimo vrste cveća za koje se mlade najčešće odlučuju.

Bitno je naglasiti kako su različite vrste cveća pogodne za različite vrste dekoracije za svadbe.

Zato razmišljajte i u tom smeru kako je bitno da osmislite dobru kombinaciju cvetova za bidermajer, koja će se slagati uz cvetni aranžman na stolovima u sali,ukrasima za rever, ukrasima u vašoj kosi itd. Takođe, obratite pažnju i na to koje cveće ima koje značenje, budući da se radi o posebnom danu u vašem životu.

Mi ispred cvecare online Esperanca smo tu da vam ispunimo svaku želju, a pobrinuli smo se i za to da imate primere dekoracije za svadbe. Na raspolaganju vam je i dostava cveca, tako da na dan venčanja ne morate da razmišljate o tome kako ćete sve to da dostavite u salu.

Cveće za koje se mlade najčešće odlučuju:

1. Kale

Predstavljaju veličanstvenu lepotu i eleganciju, najbolje će se uklopiti u buket i aranžmane. Blagog su mirisa, a najlakše ćete ih pronaći u proleće i leto. Popularan je odabir među mladama jer ambijent ispunjava elegancijom i luksuzom. Gotovo svaki mladenački sto ima makar jedan ovaj cvet.

2. Lale

Predstavljaju zaljubljenos, ljubav i strast. Bezmirisan je cvet, a najviše ga ima krajem proleća. Cena ovog cveta je niska tokom sezone, a izbor boja je veliki. Jedina mana, kada su u pitanju lale, je u tome što se radi o jako krhkoj biljci.

3. Gipsofila

Predstavlja nevinost i neizostavna je biljka na venčanjima iz razloga što je korisna za popunjavanje ikebana, aranžmana, obogaćivanje buketa. Može da se nađe i na mladoženjinom reveru, ali i u vašoj kosi. Dostupna je tokom cele godine, a ni cena mu nije visoka. Ako nas pitate odlična je kao dodatak aranžmanima sa ružama.

4. Hrizantema

Predstavlja istinu, obilje i bogatstvo. Zbog svoje lepote, ali i značenja gotovo je neizostavna kada su u pitanju dekoracije za svadbe. Odlično će da se uklope u buket i arnažman. Dostupne su tokom cele godine, a možete da ih pronađete u različitim bojama i veličinama.

5. Margareta

Ukoliko želite da upriličite nekakav klasični cvetni aranžman margarete su pravi odabir za vas. Predstavljaju podelu osećanja, a praktične su za sve vrste kombinovanja.

6. Frezija

Neobičan i efektan cvet. Prostoriji će dati neverovatan miris, jer je cvet jakog mirisa, ali i neverovatan izgled. Najpogodnija je za letnja venčanja, jer joj to godišnje doba najviše i priliči. Simbol je smirenosti. Odlično će da pristaje vašem buketu.

7. Ljiljan

Cvet koji se možda najčešće nalazi na venčanjima. On predstavlja čast, čednost, nevinost, veličanstvenost i istinu. On takođe simboliše i odabiranje voljenog bića. Ima predivan miris, a aranžmanima će dati posebno lepu notu.

8. Orhideja

Mnoge mlade odlučuju se i za orhideju. Ona predstavlja ljubav, ushićenost i lepotu. Možete da je pronađete u raznim bojama i veličinama.

9. Ruža

Naravno, ruža. Najpopularnije cveće za venčanje bez premca. Ali, to je nekako i razumljivo. Simbolišu radost, lepotu, zahvalnost i što je najvažnije ljubav. Mogu da se upotrebe za svaki segment dekoracije od ukrasa za mladoženjin rever, bidermajer, pa sve do mladine frizure.

10. Suncokret

Za ona nešto neobičnija venčanja odabiru se suncokreti. Oni simbolišu obožavanje, divljenje, zajedništvo i dugovečnost. Mogu da se nađu u buketu, ali i u drugim aranžmanima. Najlakše ćete ih pronaći u jesen. Suncokret je jedan od najupečatljivijih cvetova, a za njega se odlučuju oni najhrabriji.

Ovu su samo neki od najčešćih odabira. Vi ne morate da se odlučite ni za jedan od ovih cvetova, a vaša cvecara online, Esperanca ipak će da vam ispuni vaše želje.

Prelistajte naš sajt, osmislite idealnu dekoraciju za vaš poseban dan i obavestite nas, a naša dostava cveca pobrinuće se da vam vaše želje stignu tačno na vreme!

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten