101 ruža – idealne prilike za najlepši cvetni poklon

101 ruža – idealne prilike za najlepši cvetni poklon

Potpuno je iznenadite uz buket 101 ruža

Cveće, sitnice, poklanjanje pažnje… I danas, a i nekada se isto ljubav iskazuje. Nikada neće iz mode izaći poklanjanje cveća, a sigurno niko ne ostaje ravnodušan kada mu iznenađenje dođe na vrata – dostava cveca na kucnu adresu i danas obara svaku devojku s nogu.

Ako dodatno probudite osećanja voljene osobe darivanjem neke sitnice, tek onda vaš poklon dobija pravi smisao. Nije isto kada se daruje jedna ruža i buket 101 ruza.  Cena se razlikuje – svakako, ali čak i mimo toga, tajming je važan. Zato odaberite pravo vreme za darivanje.

 

101 RUZA U OBLIKU SRCA U KORPI
101 ruza u obliku SRCA
101 CRVENA RUZA U BUKETU U DEKORATIVNOM PAPIRU
Buket 101 ruza crvena

Najbolje je obasipati pažnjom i poklonima voljenu osobu bez povoda, a još ako postoji povod. E tada, poklon ne bi trebalo, a i ne bi smelo da izostane.

Sada je darivanje cveća mnogo lakše, uz mogućnost naručivanja cveća iz udobnosti vašeg doma. Dostava cveca na kucnu adresu uvek prolazi. A kada je prava prilika da se pošalje cveće na kućnu adresu?

Kao što rekosmo, najbolje je to činiti bez konkretnog povoda. Pokažete svojoj voljenoj koliko vam je do nje stalo. Ipak, ukoliko vam je povod potreban, ima ga na pretek. Praznik ljubavi – Dan zaljubljenih, 8. mart, rođendan, slava, samo su neke od prilika kada možete pokloniti cveće.

Top tri prilike za darivanje buketa 101 ruža

Simbol romatike i ljubavi, crvena ruža je bila i ostala najčešći poklon svih vremena. Neki je nazivaju i univerzalnim darom. A evo i u kojim se prilikama crvene ruže najčešće poklanjaju.

1. Dan zaljubljenih

Na šta prvo pomislite kada se pomene praznik ljubavi? Crvena ruža i bombonjera, zar ne? A kada se odabere buket 101 ruza cena nije važna, jer uz takav buket najčešće ide i verenički prsten. Izgleda da nema boljeg i lepšeg poklona za svaku devojku za praznik ljubavi.

2. Dan žena

A za 8. mart svaki poklon bez cveća, bio bi nepotpun. Ako izostanu ruže, onda se tradicija nije ispoštovala. Tada se ne pita koja je cena ruze u cvecari, jer su u ovoj prilici cvetni aranžmani sačinjeni od crvenih ruža idealan i uvek najbolji poklon.

3. Rođendan

Njen dan rezervisan je za poklone. Nije važno koja je vrsta cveća, ali zna se, cveće ne sme da izostane. Opšte je poznato da je pravi simbol ljubavi u obliku cveta upravo crvena ruža. Zato nemojte mnogo da razmišljate. Neka poklon bude poseban, jer je to poseban dan za nju, a ujedno i za vas.

Buket cveća – 101 ruza znacenje

Što bi se reklo, od pamtiveka je ruža simbol ljubavi. Strast, posebnost, ali i pravi način da se iskažu emocije. Crvena ruža, da, da, cvet je ljubavi. Ako hoćete nekome na jeziku cveća da iskažete ljubav, onda je crvena ruža najbolji izbor.

Jasno je da će najsnažnije iskazati vaše emocije najveći buket – buket 101 ruza. Znacenje je očigledno, a još ako se odlučite da bude dostava cveca na kucnu adresu, onda su postupci sve rekli.

Jeste li ikada svojoj partnerki na ovaj način pokazali koliko je volite?

Prilika vam nije potrebna da to uradite. A ako pak želite neku priliku, ne zaboravite, praznik ljubavi se bliži, požurite. Raspitajte se kolika je cena ruze u cvecari na vreme i obradujte vašu dragu. Vaše malo njoj će mnogo značiti.

Cvetni aranzman 101 ruza u kutiji
101 ruza u kutiji

Njeno visočanstvo – buket 101 ruža!

Crvene, žute, bele, bež, koje ruže najviše volite? Svi dobro znaju šta znači kada se pokloni buket 101 ruža. Cena se razlikuje od oblika, boje, ali i korpe i aranžmana. U svakom slučaju, izaberite omiljenu boju vaše partnerke i pošaljite buket cveća svojoj dragoj. Bez obzira da li je bela, crvena ili roze 101 ruza, znacenje je isto, zar ne?

Kraljica cveća i danas je neizostavni svedok mnogih prosidbi, venčanja, krštenja, rođendana. A cena ruze u cvecari zavisi od cvetnog aranžmana, porudžbine, pa i buketa. Nije isto kada se poruči cvetni aranžman koji sadrži različite vrste cveća i kada se izaberu dve boje ruža.  Onda ne čudi što je cena ruze u cvecari različita u odnosu na drugo cveće, ali univerzalni glasnik ljubavi mora da bude uvek u prednosti.

A kako onda ne izabrati najlepši dar za svaku ženu?

101 ruza u kutiji u obliku srca
101 ruza u kutiji-srce

Poručivanje telefonom ili online Cvećara Esperanca Beograd

Samo jedna ruža kao znak pažnje dovoljna je da stavi osmeh na lice većini žena. Ali raskošni buket u kom se nalazi 101 ruža učiniće da zaista pamti ovaj poklon zauvek – a sasvim sigurno i onog ko joj je to poklonio 🙂

Crvene, bele, roze, u korpi ili u obliku srca – to su samo neke od opcija! Izaberite aranžman koji bi najviše išao uz Vašu najdražu.

Celokupan izbor buketa i aranžmana od ruža pogledajte na našem sajtu.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten