101 ruža ili ruže u kutiji – kako izabrati?

101 ruža ili ruže u kutiji – kako izabrati?

Veliki broj osoba i samo na pomen cvetni aranzmani automatski i po navici pomisli na ruže – to romantično, nežno, mirisno i zaista neverovatno lepo cveće. Ruža je sigurno izbor broj jedan u skoro pa svim prilikama. Koliko god da su vrsta cveća koje se bira po tradiciji, ujedno su vrlo popularne i moderne, bez konkurencije. Dostava cveca učinila ih je još više dostupnim za darivanje, jer isporuka na željenu adresu velika je olakšica poručiocima.

Pored toga što su spoj tradicije i mode, ruže su i poklon sa kojim se sigurno ne greši, jer prema iskustvu, voli ih gotovo svaka ženska osoba. Cvetni aranzmani od ruža traju dugo, izgledaju savršeno i biraju se bez obzira na priliku, godine i bliskost. Danas, obično se postavlja dilema da li i kada odabrati 101 ružu ili ruze u kutiji. Da bi se izbor olakšao, cvećara online pruža uvid u veliki broj različitih cvetnih kombinacija. Tu su ruže u korpi, buketima, kutiji, zatim kao box of flowers i bidermajeri. Ruže se daruju uz poklon, balone, poruke, čestitke i mnogo toga drugog.

101 ruža – neodoljivi cvetni aranžmani kao simbol i dokaz velike ljubavi

Poklon o kome sanja sigurni smo veliki broj žena, jeste 101 ruža. Čini da se osoba oseti posebnom, jedinom i nezamenjivom. Kao takvi, cvetni aranzmani napravljeni od čak 101 ruže, savršen poklon su za voljenu osobu – devojku ili ženu. To ne znači da ovaj poklon ne može da bude dar sestri ili majci, ali u najvećem broju slučajeva simboliše ljubav između muškarca i žene. Naša cvećara online daje mogućnost da pogledate različite kombinacije 101 ruže u pogledu boja, oblika i pakovanja, kao i da sve odaberete u nekoliko pokreta mišem. Ukoliko volite poklone koji su u trendu, box of flowers može biti savršeno kreiran i upakovan i čak sa 101 ružom.

Ukoliko želite da pokažete ljubav bez određenog povoda ili uz rođendan i godišnjicu, zatim krunišete je veridbom, ili pokažete da se kajete i izvinjavate, nema boljeg poklona od 101 ruže. Vaše je da odaberete i smislite poruku, ostalo je na nama. I ovde u delu „ostalo“ ističemo da je naša profesionalna, brza i pouzdana dostava cveca omogućila da svako iznenađenje bude potpuno i neočekivano – ogroman buket sačekaće voljenu osobu ispred vrata. Ono što garantujemo, jeste da se sa 101 ružom izaziva velika radost i oduševljenje voljene žene.

Ruže u kutiji – poklon koji se daruje kao znak pažnje dragim osobama

Za razliku od 101 ruže, bilo u korpi, buketu ili box of flowers pakovanju, poklon koji ima popularnost „šireg“ darivanja jesu ruze u kutiji. U smislu da se poklanjaju za mnogo veći broj prilika, povoda i osoba, ovako upakovane ruže predstavljaju znak pažnje, poverenja, ljubavi i obeležavanja bitnih datuma. Primeren su poklon za majke, sestre, bake, tašte, prijateljice, ali svakako i devojke i žene. Dostava cveca čini ruže univerzalnim poklonom sa isporukom gde god da zamislite. Dok 101 ruža najčešće simboliše ljubav prema ženi, nekoliko ruža u kutiji mogu biti čist znak pažnje. To govori da bliskost sa osobom i povod treba da odrede da je pravi i odgovarajući poklon 101 ruža, ili je bolje da se ipak odlučite za ruze u kutiji.

Ruze u kutiji deo su naše ponude koju kao, prodajna i ujedno cvećara online, uvek inoviramo i dopunjujemo svežim i unikatnim idejama. Prilike u kojima se poklanjaju ruže upakovane u okrugle, četvrtaste ili kutije nepravilnog oblika jesu: venčanja, rođendani, krštenja, veridbe, diplomiranja, zaposlenje, 8. mart i mnogi drugi datumi od značaja za neku dragu osobu. Idealni su kao moderni cvetni aranzmani koji se kombinuju sa poklonom: uz kutiju savršeno „stoje“ čokolade, šampanjci i vina, plišane igračke i poruke, što možete naći u našem gift shop-u. Uvek možete i samostalno kupiti drugi poklon – nakit, parfem i sve što vam padne na pamet, a što ćemo vrlo rado dodati uz odabran aranžman i obezbediti da dostava cveca bude efikasna.

Naša ponuda u internet prodavnici bogata je velikim asortimanom aranžmana sa ružama – od 1 do 101. Posetite nas, i uverite se da se naši proizvodi kreiraju sa neizmernom ljubavi, pažnjom i kreativnosti bez granica.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten