Cveće kao najbolji poklon u svim prilikama

Cveće kao najbolji poklon u svim prilikama

Srećni trenuci su posebni ako ih ukrasimo originalnim znacima pažnje. Cvetni aranzmani jesu klasika ali pažljivim odabirom ostavljate svoj lični pečat i pokazujete primaocu da vam je bitan.

Postoje situacije kada se preporučuje darovanje cveća, ali ima i onih kada smo prosto zaboravili na ovu lepu tradiciju.

Pozvani ste kao gost na venčanje? Cveće je poželjno

Pored glavnog poklona odličan odabir su i cvetni aranzmani za mladu! Kada prisustvujete venčanju i uslede čestitke imaćete priliku da iskažete radost i kroz darivanje ovakvog detalja. Ovde slede „slatke muke“, šta odabrati?

U cvećarama rade iskusni aranžeri koji će na osnovu vaših informacija predložiti najlepšu kombinaciju ali i vrstu paketa u kojima će se cveće nositi. Kada vam je potrebna ideja razmislite i o gotovim aranžmanima koju cvećara online nudi, ponuda je takva da ćete sigurno pronaći onaj koji odgovara prilici.

Ako vreme dozvoljava, običan buket će ostati svež ceo dan, ali uglavnom se preporučuju korpe sa cvećem, ruze u kutiji ili neka druga kombinacija u box of flowers pakovanju. Takođe, dobra bi opcija mogla da bude i dostava cveca tako da buket dobijete svež i u trenutku kada to vama odgovara.

Nošenjem cvetnog poklona odajete utisak elegancije ali i posebnog poštovanja mladenaca.

Domaćine, srećna slava!

Prva asocijacija na slavski poklon jesu piće i neki detalj za kuću. Budite originalni – cvetni aranzmani će obradovati svaku domaćicu. Neka vas ne sprečava jesen i zima jer je u cvećarama uvek proleće.

Vidite ponudu koju naša cvećara online radi i dostavlja pa ćete lako dobiti inspiraciju i znati koji iznos trebate izdvojiti.

Naša preporuka uz klasične bukete su i ruze u kutiji kao atraktivne svakog godišnjeg doba.

Cvetni aranžmani kao poklon za nju

Sećamo se opisa Dana žena čuvenog Gige moravca iz serije Bolji život: „ ženski, đavolji praznik, koje su žene izmislile džigericu da mu jedu“. E pa Giga ne bi imao problema da se setio da mu je zapravo i godišnjica braka za par dana. Muškarci, učite na ovim primerima! Kada se u poslednji čas setite datuma tu je dostava cveca koja će uz prigodnu poruku učiniti da vaša žena zablista.

Pošto se za 8.mart uglavnom kupuje cveće, ovo su još neke prilike kada možete izmamiti suze radosnice lepšeg pola:

  •  Poklon za rođendan

Nevažno je o kom broju svećica govorimo – cvetni aranzmani su neizostavni. Možete pokloniti buket cveća ili box of flowers koji može biti još posebniji ako je sastavljen od sezonskog cveća kojeg nema preko cele godine.

  • Drugarski poklon

Bilo da je proslava drugaričine mature, veridbe, rođenja deteta, želje za brz oporavak…kao dobra ideja nameće se korpa sa cvećem i uz nju neki slatki prezent ili balon. Pravi „vrcav“ i originalan poklon.

  •  Romantičan poklon

Devojci ili ženi se ipak mora izabrati neki primereniji aranžman gde je 101 ruža uvek odličan izbor, ruze u kutiji naravno u njenoj omiljenoj boji, a tu je i ono što je „in“ – box of flowers koji uz sebe može imati i slatki poklon, ali i plišanog medu.

Neki od ovih poklona se daju lično, ali veći aranžmani su odlični kao kurirska dostava cveca pa iznenadite svoju voljenu osobu na poslu ili kada je sama kod kuće.

Ono što je super je to što su cvetni pokloni dovoljni sami po sebi i ne treba vam dodatna kupovina. Za samo par minuta cvećara online završi vašu narudžbinu i za par sati vi ćete usrećiti nekog drugog.

Ovo su samo neke od ideja kada nositi cvetni poklon, ali nećete pogrešiti i da svaki dan darujete voljenima makar po jedan cvet. Nema pogrešne prilike, a uz pomoć i savete cvećare nema ni pogrešnog odabira.

Da li vi volite da poklanjate cvece? Kod nas potražite pravi aranžman za svaku priliku!

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten