Cveće za venčanje – kako izabrati

Cveće za venčanje – kako izabrati

Želeli biste da vaša svadba bude onakva kakvu je zamišljate još kao deca, bajkovita i čarobna. Skoro sve pripreme su gotove ali ne umete odabrati ono pravo cveće. Dekoracija venčanja vam pravi problem. Vidimo da vas mnogo toga muči, zato ćemo odmah krenuti od samog početka.

Ne postoji pravilo koliko i šta je sve potrebno dekorisati cvećem, ali postoji ono nešto bez čega venčanje ne bi bilo venčanje. Bidermajer je kruna svakog venčanja. On budu svaku emociju koju posedujemo, jer samo njegovo postojanje nam nagoveštava da ulazimo u drugi deo života. Žene najbolje znaju kakav je osećaj držati bidermajer u rukama, i većina njih nikada neće priznati da su davno, krišom, same otišle u cvećaru samo da bi taj trenutak doživele. Iz tog razloga on mora biti zaista poseban, zato buduće mladoženje ovaj zadatak u potpunosti prepustite mladama.

Pored bidermajera, dekoracija venčanja obuhvata i odabir cvetića za kićenje. Ranije je bio običaj da deveruše same obezbede cvetiće koje su u najvećem broju slučajeva same pravile. Danas se to promenilo i mlade ne žele opterećivati svoje deveruše, pa ovaj zadatak uzimaju na sebe. Deluje kao da se nema puno čega reći o cvetićima za kićenje, ali mi ćemo vam detaljno sve objasniti u nastavku teksta.

Dekoracija venčanja obuhvata i cvetno dekorisanje prostora za venčanje, domova mladenaca i svega ostalog gde se može staviti cveće.

Bidermajer – kako ga odabrati

Ako nemate omiljeno cveće jedan od načina je da odabir bidermajera bude u vašoj omiljenoj boji ili u kombinaciji par boja. Recimo ako volite crvenu boju, prvo bi vam ruže pale na pamet. Pored klasičnih ruža, možete napraviti kombinaciju sa drugom vrstom cveća. Da li ste znali da postoje crvene lale, one prosto deluju nestvarno lepo u ovoj boji.
Crvena boja leži odlučnim i vatrenim ženama, ali i romantičnim dušama koje ne mogu bez ljubavi. Evo nekih primera crvenog cveća koje nudi naša cvećara online.

Ako ste nežne onda vam je sigurno roza ili bež boja omiljena, cvećara online vam preporučuje roze ili bež ruže koje su isto toliko nežne kao i vi. Ruže zajedno sa na primer božurom dočaraće vašu čistotu i nežnost u potpunosti. Nežne kombinacije cveća prosto privlače lepši pol, a cvećara online ća vam ih rado predstaviti.

Od pomoći takođe može biti boja nakita i šminke koja se može uklapati sa bojom cveća. Čak i neki sitan detalj kao što su zlatne minđuše mogu stvoriti inspiraciju pri biranju bidermajera. Danas imate cveće u svakoj boji, pa je iz tog razloga proces biranja još interesantniji.

Evo još jednog saveta pri odabiru bidermajera, ako ste vedri i pomalo luckasti. Neobičan bidermajer je onda pun pogodak za vas, potpuno ćete biti u centru pažnje sa njim, a i mnogo više devojaka će se boriti da ga osvoji. Ne mora uvek sve biti klasično i po pravilima, pa vam zato od srca želimo da ne oklevate u izboru šarenolikog bidermajera.
Ako imate svoje omiljeno cveće onda je procedura mnogo lakša, pa bez obzira na boju nakita ili šminke, on će se sigurno uklopiti u celu priču.

Bitno je da napomenemo da ne postoje pravila o veličini bidermajera, odnosno da se sitnije devojke ne moraju opredeliti za manje ili krupnije za veće bidermajere. Same odaberite veličinu bidermajera koje vam nudi naša cvećara online.

Dekoracija venčanja- cvetići za kićenje

Dok se kod naših dragih muškaraca ništa nije menjalo, od skoro žene ne kače cvetiće za odeću, već ih nose oko ruke. Moglo bi se priznati da tako izgledaju još ženstvenije i privlačnije.

A sada kako odabrati cvetiće i koliko se cvetića mora razlikovati od ostalih?

Cvećara online u ponudi ima zaista puno izbora cvetića za kićenje, pa čak i za klasične mladence koji ne žele praviti razliku između muških i ženskih. Jedan od načina kada se bira cveće za venčanje, u ovom slučaju cvetići za kićenje, je uklopiti ga sa bojom ili dizajnom bidermajera. Ako vas ova ideja ne privlači, onda se cvetići ne moraju uklapati da ostalim cvećem. Na taj način biste napravili kontrast koji bi se svima sigurno dopao.

Pored mladenaca, mladina i mladoženjina porodica, kumovi i dever trebaju imati drugačije cvetiće od ostalih svatova. Na vama je da odlučite o ostalim detaljima, a mi smo tu uvek za vas.

Nadamo se da su vam naši saveti kako biste lakše odabrali cveće za venčanje bili od pomoći, a sada je vreme da se prepustite čarima biranja.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten