Cvetni aranžmani koji govore više od reči

Cvetni aranžmani koji govore više od reči

Cveće je oduvek bilo savršen način da nekome pokažete svoju ljubav, bilo da je ona prijateljska, partnerka ili roditeljska. Sestra, majka, drugarica, životna partnerka – sve su one zaslužile pažnju i posvećenost. Cvetni aranzmani imaju mnogo varijanti, ali je sigurno da će svaki predstavljati predivan znak pažnje. Više ne morate brinuti o tome što nemate cvećaru u blizini onda kada vam je najpotrebnija. Dostava cveca nikada nije bila jednostavnija. Poručite cveće koje želite i biće dostavljeno na kućnu adresu. Za sve to se pobrinula naša cvećara. Online prodaja danas je dostigla svoj vrhunac, pa je brzina dostave jedna od najvećih prednosti kada je dostava cveca u pitanju. U nastavku vas očekuje priča o tome koji su najlepši i najsentimentalniji cvetni aranzmani.

Ruže u kutiji koje opčinjavaju

Crvena ruža je oduvek bila simbol ljubavi i strasti. Međutim, ukoliko se opredelite za neku boju koja nije crvena, ostavićete onakav utisak kakav ste želeli. Ruze u kutiji uvek su divan poklon. Bilo da je u pitanju 101 ruža, ili samo njih nekoliko, ovim kraljicama cveća se ne može odoleti. Uvek je idealna prilika za poklone. Ne morate uvek tražiti razlog. Nekada su najlepši trenuci oni koji se dese potpuno spontano, bez ikakvog razloga. Cvećara Esperanca nudi vam širok asortiman kada su ruze u kutiji u pitanju. Potrudili smo se da se u našoj raznovrsnoj ponudi pronađe za svakoga po nešto. Obradujte svoju omiljenu damu i izmamite joj osmeh na lice. Box of flowers, kako se danas popularno nazivaju ukrasne kutije napunjene cvećem, idealan su poklon za rođendan, proslavu diplome, krštenje, veridbu…

Box of flowers

Cveće u kutiji ne moraju biti samo ruže. U dogovoru sa našim timom, možete izabrati ono za koje mislite da će se najviše dopasti vašoj omiljenoj dami. Zajedno ćemo izabrati dimenzije i oblik kutije, kako biste u potpunosti preneli emociju. Kutije mogu biti okrugle, oblika kvadrata ili mogu biti u obliku srca. Box of flowers fenomenalan je poklon kojim ćete svakoga oduševiti.

Za sve vas koji želite da dodatno iskažete svoju kreativnost, cvećara Esperanca pripremila je i mogućnost ubacivanja poklončića unutar kutije. Možete dragoj osobi, osim cveća, pokloniti i plišanu igračku, omiljenu čokoladu ili mini flašu pića koje rado popije. Ovakvi cvetni aranzmani nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Iako će cveće zaista dugo ostati u prelepom stanju, za šta će se pobrinuti naš stručni tim, drugi deo poklona biće dodatak koji će ulepšati trenutak i sve naredne dane vašeg odnosa. Vama je potrebna samo dobra volja, za sve ostalo – tu je naša cvećara. Online ponudu možete pogledati na našem sajtu i tako sebi skratiti muke pri izboru.

Buketi koji oduzimaju dah

Cvetni aranzmani u obliku buketa nikada neće izaći iz mode. Buketi su neprevaziđena klasika. Lale, ljiljani, gladiole, gerberi, kale… Na vama je samo da izaberete. Najlepša stvar kada izaberete cveće kao poklon je što ga možete uručiti i ne izgovoriti ni reč. Boje, mirisi i dizajn će govoriti umesto vas. Ukoliko želite da nekoga iznenadite poslavši mu buket cveća na kućnu adresu, dostava cveca vas neće izneveriti. Tačno na vreme i sa zamotanom porukom vaš poklon će biti uručen.

Verovatno ste već primetili da su planetarno popularni postali buketi cveća koji su veliki koliko i čovek, tačnije žena. Ukoliko nekome želite da kažete koliko ga volite, nema boljeg načina od kupovine ovog ogromnog buketa. Na potpuno transparentan način pokazaćete veličinu svoje ljubavi i jačinu svojih osećanja.

Ukoliko želite da napravite specijalno iznenađenje – mi smo spremni. Kontaktirajte nas i vrlo rado ćemo izaći u susret svakom vašem zahtevu. Zajedno ćemo osmisliti poklon koji će zadiviti sve. Za vaš osmeh pobrinuće se naša cvećara. Online, na našem sajtu, možete pogledati celokupnu ponudu. Pustite mašti na volju, a mi ćemo svaku vašu ideju dodatno začiniti.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten