Izbor cvetnog aranžmana u skladu sa prilikom

Izbor cvetnog aranžmana u skladu sa prilikom

Ima li lepšeg poklona od jednog, buketa ili 101 cveta? Sigurni smo da nema, jer su cvetni aranzmani pun pogodak za svaki povod. Mnogo je različitih prilika i razloga za poklanjanje cveća – venčanje, rođendan, krštenje, diplomiranje, zaposlenje i zaista mnogo drugih obeležavanja bitnih događaja i datuma. I ne samo da ćete odlukom da poklonite čuveni box of flowers ili fenomenalne ruze u kutiji oduševiti i šarmirati dragu osobu, već je uz nekoliko „klikova“ moguća i brza dostava cveca na željenu adresu, što će oduševiti vas koji spremate poklon iznenađenja.

Online cvećara kreirala je mogućnost da se poruče željeni cvetni aranzmani za svaku priliku od kuće, a da bude dostavljen na bilo koju adresu uz poklon, poruku ili drugi vid vaše ideje. Ono što je poželjno prilikom poručivanja cveća, jeste da cvetni aranzmani budu odabrani prema datoj prilici, jer je ponuda veoma raznovrsna i ujedno kreirana za određene povode.

Venčanje je specijalna prilika za koju se biraju posebni cvetni aranžmani

Kao neizostavan deo važnog događaja kao što je venčanje, cveće treba da bude odabrano sa ukusom i stilom. Iako deluje da nema greške, poželjno je voditi se određenim pravilima da bi cveće izazvalo oduševljenje. Naime, za mlade se danas biraju buketi u vidu bidermajera – mogu služiti za fotografisanje nakon bacanja glavnom buketa na venčanju. Takođe, box of flowers savršen je poklon za venčanje, jer se radi o cveću koje traje, zaštićeno je kutijom i omogućava da ostane u istom obliku tokom čitavog dana. Pakovanje omogućava i trajnost u dužem vremenskom periodu.

Mnogi kupci se odlučuju i za korpe sa cvećem, jer su stabilne, trajne i mogu se jednostavno spustiti na sto i dodatno dekorisati prostor venčanja, a kasnije i dom. Za venčanja se biraju tradicionalno i buketi cveća, jer su vrlo elegantni, upakovani sa stilom, a ujedno su kao znak pažnje izrazito cenovno pristupačni. Bez obzira da li se odlučite za rezervni bidermajer, box of flowers, korpice ili klasičan buket cveća, verujemo da će mlada biti oduševljena i naša ponuda tu je da uvek iznova iznenađuje kupce.

Rođendani su savršeni povodi da se poklone ruže u kutiji

Bez obzira da li je rođendan majci, ženi, devojci, sestri ili bilo kojoj drugoj ženskoj osobi, ruze u kutiji su idealan, moderan i poklon koji je danas baš u trendu. Savršeno se uklapaju u koncept rođendana, jer su pogodne za kombinovanje sa drugim poklonima. Pa tako, obično uz njih se mogu dodati čokoladice i bombonjere, plišane igračke, flaše dobrog pića i bilo koji drugi poklon koji ste zamislili i odabrali.

Naša cvećara online omogućava da odaberete bilo koji poklon, koji ćemo dodati našem cvetnom aranžmanu. Za rođendan, često se ruze u kutiji kombinuju sa helijumskim i običnim balonima sa natpisima i motivima, za još veće iznenađenje. Takođe, neizostavan deo rođendanskog poklona je i čestitka, koja čini da cvetni aranzmani budu potpuno personalizovani i pokažu veliku ljubav i pažnju.

Obeležavanje važnog datuma sa voljenom osobom upotpuniće dostava cveća

Prilika kada se poklanja cveće jeste i obeležavanje bitnih datuma sa voljenom osobom. To može biti godišnjica veze, braka, datum upoznavanja, ali i Dan zaljubljenih ili 8. mart. Sve ove povode svrstali smo u jednu priliku, jer se radi o pokazivanju pažnje devojci ili ženi. Cvećara online dala je mogućnost da nijedan bitan datum ne prođe nezapaženo. I kada ste u gužvi, kasnite sa posla i imate neplanirane obaveze, naša cvećara radi za vas, i tu je da stvori magiju i ne dozvoli da vaše neočekivane okolnosti utiču na šarmiranje voljene osobe.

Dostava cveca omogućila je da vaš savršen buket stigne na vreme. Za osobu koja vam posebno znači, često se bira veliki buket cveća u još većem pakovanju od imitacije novine ili papira, što je danas veoma popularno. A najveći utisak za voljenu ženu i bilo koju priliku ostavlja definitivno 101 ruža. Ona može biti u korpi, u vidu 101 ruze u kutiji, ili kao neverovatno veliki box of flowers i daje kombinaciju tradicionalno ženama omiljenog buketa u modernom pakovanju.

Cvetni aranzmani biraju se sa pažnjom, prema prilici i zahtevaju posvećivanje vremena i pažnje prilikom izbora. Mi smo tu da vam svaki odabir olakšamo i omogućimo da naša dostava cveca učini da svaki poseban dan bude zapamćen kao veliko iznenađenje dočekano sa uzbuđenjem i oduševljenjem.

Naša cvećara online dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji tokom cele godine i posetite nas kako biste se uverili u umeće kreiranja fenomenalnih aranžmana od cveća vrhunskog kvaliteta i nenadmašne trajnosti.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten