Kada cveće govori umesto vas

Kada cveće govori umesto vas

U trenucima sreće, tuge ili radosti, u trenucima kada se rečima želimo nekome zahvaliti, ili kada se nekome želimo izvinuti, emocije ne možemo da prenesemo govorom. Osećamo da su reči nedovoljne, da nismo rekli sve što smo želeli. Zato nam tu u pomoć stiže cveće.

Cveće kao nešto najlepše, svakim svojim cvetom, svakom svojom laticom govori više od mnogo reči. Kao poklon, mnoge poruke nosi u sebi, a izaziva buru emocija kod onoga kome je namenjeno.

Po starim verovanjima u Turskom narodu već u 17. veku zaljubljeni su se pomoću cveća sporazumevali. Legendarna ljubav o kojoj se i danas priča između siromaha i devojke iz bogataške porodice od samoga početka bila je nemoguća. Svaka komunikacija i kontakt im je bio zabranjen. Da bi uzvratila ljubav mladiću i komunicirala sa njim, tajno mu je slala cveće koje je gajila u sopstvenom vrtu.

Jezik cveća doživljava vrhunac u viktorijansko doba u Engleskoj, u doba strogih pravila. Mladi parovi svoje poruke kao i ljubav slali su jedni drugima upravo uz pomoć cveća.

Cveće je i danas ostao idealan poklon za svaki trenutak sreće i tuge.

Cvetni aranzmani kao znak izvinjenja

Uradili ste nešto zbog čega se sada kajete? Izvinili ste se, ali smatrate da to nije dovoljno? Online ponuda koju nudi naša cvećara sadrži široku ponudu pod opcijom cvetni aranzmani. Za svaku priliku sigurni smo da ćete pronaći nešto po vašem izboru. Takođe naša cvećara nudi i uslugu dostava cveca, čime vam je dostupnost samih buketa veća, a uz to štedite i vreme.

Jedan od predloga su ruze u kutiji crvene ruže sa dodatkom zlatne, koje možete dostaviti uz ceduljicu sa jednostavnom porukom: “Izvini… Volim te “. Sigurni smo izmamiće osmeh i ublažiće njen osećaj ljutnje.

Box of flowers kao jedan od znakova zahvalnosti

Često zbog kolotečine brzog života zaboravljamo da poklonimo pažnju upravo onoj ženi koja nam je najbitnija na svetu. Bez ikakvog razloga, bez određenog datuma, majke su uvek tu za nas. Njihovo radno vreme je 24/7 tokom cele godine. One su te koje uvek brinu i bezuslovno pomažu. Njima je dovoljno i da ih zagrlimo, ali zašto ih nekada ne bismo iznenadili jednim lepim cvetnim aranžmanom u vidu box of flowers, kutije sa cvećem koja govori više od reči. Tim gestom iskazaćete poštovanje, zahvalnost i ljubav.

U online ponudi naše cvećare postoji bezbroj modela box of flowers, a naša preporuka za vas je cvetni aranžman sa 50 ruža i prelepom orhidejom penelopsis. Takođe, uz pomoć dostave cveća nećete biti u problemu oko organizacije vremena. Vi samo izaberite aranžman iz naše ponude, a ostalo će biti naša briga.

Ruze u kutiji najlepše govore “ Volim te”

Ne znate kako da joj kažete da je volite? Mislite da te reči neće uspeti da dočaraju vaše emocije? Pravi izbor kada vam je potrebno iskazivanja emocija jeste cveće. Uvek izaziva buru emocija kod osoba kojoj je namenjeno. Ruže u svom značenju kriju poruku ljubavi, a sama boja iskazuje strasnu ljubav, nežnost… Ruze u kutiji sa porukom ili nekim poklonom vašoj voljenoj će pokazati šta vi osećate. Preporuka našeg tima su 101 ruža u bež i kajsija boji, spakovane u prelepu ekskluzivnu kutiju. Vašu voljenu će ostaviti bez reči i pružiti joj prelepi osećaj posebnosti, poštovanja i ljubavi.

Naša cvećara u svojoj online ponudi nudi veliki izbor cveća za svaku priliku. Pored prelepih aranžmana, korpi sa cvećem, nudimo i veliki izbor cveća za dekoraciju kompletnog venčanja. Naš tim stručnjaka je tu za vas da vam se nađe u svakoj nedoumici i pomogne vam da izaberete i na pravi način pokažete ono što osećate.

Takođe u svojoj ponudi nudimo i suze i vence za poslednje ispraćaje dragih ljudi. Dostava cveca se vrši bez obzira na priliku kojoj je cveće namenjeno.

Posetite nas i zaplovite u jednu lepu bajku protkanu najlepšim darom prirode – cvećem…

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten