Kako izgleda idealan bidermajer za vaše venčanje?

Kako izgleda idealan bidermajer za vaše venčanje?

Ne možete da zamislite vaš idealan bidermajer, a vremena je sve manje? Dopustite da vam pomognemo!

Na dan venčanja svaka žena nosi buket cveća, koji je u narodu poznat kao bidermajer. Tradicija nošenja bidermajera datira još iz antičkog doba, a bio je simbol plodnosti. Žene su tada nosile vence od lekovitog i aromatičnog bilja i šarenog poljskog cveća. Danas je to nešto drugačije. Tradicija nošenja bidermajera je ostala, ali se ono pravi od različitih vrsta cveća – svežeg, poljskog, a neretko i od veštačkog, za sve one dame koje žele da sačuvaju svoj bidermajer za uspomenu. Takođe, moderni bidermajeri ukrašavaju se materijalima, biserima, kristalima, papirom…

Ukoliko ste u nedoumici koji bidermajer izabrati za sopstveno venčaje ili vas mrzi da šetate od cvećare do cvećare u potrazi za idejom tu smo mi – cvecara online, ali i dostava cveca koja će vam omogućiti da iz udobnosti svog doma odaberete buket na koji ćete biti ponosne.

Postoje različiti cvetni aranzmani. Kako biste odabrali onaj koji je savršen baš za vaše venčanje, morate da upoznate svaki cvetni aranzman, ali i njihove prednosti i mane.

Bitno je da pri izboru bidermajera ne odstupate mnogo od svog karaktera i stila. Bitno je da vaš svadbeni cvetni aranzman, ali i sva dekoracija za svadbu ne odudaraju od vašeg stajlinga, da ne budu previše upadljivi, ali ni potpuno neprimetni.

Dekoracija za svadbu ne sme da odudara od bidermajera, jer ćete vi u tom slučaju izgledati kao zalutali putnik. Ukoliko niste u mogućnosti da vizualizujete sve detalje bez konretnog primera pritisnite na cvecara online – tu se kriju sjajne ideje koje će da inspirišu vaše venčanje, ali i da učine da dekoracija za svadbu, cvetni aranžman i bidermajer ne odudaraju od vašeg stila i karaktera.

Bidermajer je bitan, on će da se vidi na svakoj vašoj fotografiji, zato ga pažljivo birajte!

U nastavku ćemo da vas upoznamo sa vrstama bidermajera, koji će onog trenutka kada se odlučite koji je idelan za vas da vam dopremi dostava cveca. Što je u stresnom periodu pred svadbu, verujte, veliko olakšanje!

Vrste bidermajera:

  1. Kružni buket tradicionalan je i gotovo svaka mlada odluči se baš za njega. Manje je dimenzije, a cveće je aranžirano tako da čini krug. Pristaje zu klasičan i elegantan stil.
  2. Okrugli buket sličan je prethodnom, no on je najčešće sastavljen od iste vrste cveća. Takođe, razlika je i u tome što se cveće ređa u loptastu konstrukciju, pa ovaj buget izgleda bogatije, a i njegova cena je obično veća od prethodnog. Cvecara online dopustiće vam da i u ovom slučaju izrazite kreativnost. Ovde ćete pronaći samo jedan od primera.
  3. Klasičan buket jednostavan je i “ne robuje“ nikakvoj formi. Za njega se odlučuju nekonvencionalne mlade, koje žele da celo venčanje ima nešto opušteniji duh. Ovi buketi najčešće se prave od raznobojnog i jarkog cveća. Ovde je primer.
  4. Balerina buket sličan je kružnom buketu. Za razliku od kružnog bugeta sastavljen je od manjeg broja cvetova, ali je zato oivčeno tilom, mrežom ili već nekim drugim materijalom. Ovaj buket suštinski je romantičan. Ukoliko niste u mogućnosti da ga same zamislite, naša cvećara Esperanca pobrinula se za to da vam ponudi ideje već sprovedene u delo. Primer ćete pronaći klikom ovde.

Nadamo se da su vam ove vrste buketa sa primerima bile od pomoći da zamislite i ideirata sopstveni bidermajer. Mi smo svakako raspoloženi da poslušamo vaše ideje i zajedno sa vama iskažemo kreativnost i ideje sprovedemo u delo.

Naša cvecara online – Esperanca pobrinuće se da cvetni aranzmani, dekoracija za svadbu, bidermajer izgledaju baš kao da su upravo izašli iz vaših snova.

Dostava cveca pobrinuće se za to da vam vaš san pokuca na vrata!

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten