Najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci

Najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci

Najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci

Dan zaljubljenih je praznik koji se slavi širom sveta 14. februara svake godine. Poznat je kao Dan zaljubljenih ili Sveti Valentinov dan. Ovaj dan se tradicionalno posvećuje ljubavi i romantici.

Ljudi širom sveta obeležavaju ovaj dan razmenom poklona, čestitki, cveća i čokolade sa svojim voljenima. Takođe, često se organizuju posebne večere ili izleti kako bi se proslavila ljubav i pažnja prema partneru ili voljenoj osobi.

Najlepsi poklon za Dan Zaljubljenih
101 mix ruza i meda u korpi

 

Ovaj praznik ima različite priče o svom poreklu, ali najčešća legenda povezuje Svetog Valentina, sveca koji se smatra zaštitnikom zaljubljenih. Bez obzira na istorijski kontekst, Dan zaljubljenih se danas proslavlja kao prilika da se pokaže ljubav i pažnja prema bliskim osobama u životu.

Najlepsi poklon za dan zaljubljenih- Buket crvenih ruza
Buket crvenih ruza

Koliko ste posvećeni svojoj dragoj? Da li joj stalno kupujete neke poklone ili samo za praznike, rođendan i godišnjicu? A ona vama? Dame i te kako vole kada dobiju poklon bez nekog posebnog povoda, a da li vi poklanjate svojoj lepšoj polovini sitnice koje čine da se oseća posebnom i voljenom?

Ako neko kaže da ne voli poklone, sigurni smo da je bar malo prećutao istinu. Ko to još ne voli da dobije poklon?

Pokloni treba na vreme da se osmisle, jer ako želite da svoju devojku ostavite bez teksta ne čekajte poslednji trenutak. Ako ste u vezi i želite svoju partnerku da obradujete, mi smo tu da vam predložimo neke ideje za Dan zaljubljenih kada je o poklonima reč. Cvetni aranzmani su uvek odlična ideja, ali, budite malo originalni. Neka se vaši cvetni aranzmani razlikuju, a evo i kako.

Najlepsi poklon za Dan Zaljubljenih
Slatki buket-Ruze i Kinder jaja

Ideje za Dan zaljubljenih

Buket omiljenog cveća nijednu devojku neće ostaviti ravnodušnom, a ako se u buketu nađe još nešto, e onda je to pravi pogodak.

Ne, ne, nemojte odmah da pomislite na prsten. Jeste najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci prosidba, ali ako niste još spremni za tako krupan i ozbiljan korak, onda cvetni aranzmani mogu da kriju neke druge zanimljive poklone kojima će se svaka dama sigurno obradovati.

Vaučer za putovanje za avanturiste

Da li se već duže vreme dogovarate da otputujete negde za vikend? Eto prilike. Dovoljno veliki cvetni aranzmani mogu da sakriju kovertu u kojoj je rezervacija za produženi vikend u welnes ili spa centru ili rezervacija za noćenje u nekom etno selu.
Nakit je uvek dobar izbor!

Ako mislite da će novi par minđuša vašu dragu oduševiti, onda znate šta vam je činiti. I da, nemojte napamet kupovati. Malo ispitajte teren, raspitajte se na koje je minđuše vaša draga bacila oko ili u dogovoru sa njenim drugaricama saznajte šta vaša partnerka želi od nakita da ima u svojoj kolekciji.
I da, još nešto.

Ako ste rešili da devojci uz nakit poklonite i cveće, imajte na umu da kutija za minđuše može da podseti na kutiju za verenički prsten. Pa, ako baš ne želite da napravite pometnju prilikom darivanja, nemojte kriti kutiju sa nakitom u cveće. Nađite drugačiji način kako biste joj poklonili minđuše, možda ih drugačije upakujte ili izaberite ogrlicu ili narukvicu.

Parfem nikad ne izlazi iz mode!

Za praznik ljubavi, za Dan zaljubljenih, pokloni koji se neizostavno biraju za lepšu polovinu jesu i parfemi. Obično se kaže da parfem određuje identitet jedne osobe i po jedinstvenom mirisu nekoga pamtite. Oprezno i pažljivo birajte miris ta svoju partnerku, jer ako je dobro poznajete sigurno ćete je oboriti s nogu ovim poklonom.

Lepo upakovani parfem, cvetni aranzmani svuda po stanu i večera – idealan poklon, zar ne? A uz to, sigurni smo da nijedna devojka neće ostati ravnodušna.

101 Plava ruza u korp u obliku srca.Poklon za Dan Zaljubljenih.
101 Plava Ruza u obliu Srca

Cveće, cveće i opet cveće!

Cvetni aranzmani sačinjeni od omiljenog cveća vaše drage poklon su koji uvek prolazi i uvek prijatno iznenadi. A kada se pridoda omiljena čokolada ili slatkiš ili neki kozmetički preparati ili pak kupon za masažu, eto poklona za pamćenje.

Sitnice čine život, sitnice se pamte. Izaberite najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci!

A i da podsetimo, mi smo tu da vaš poklon učinimo originalnim. Zbog toga je uvek dostupna naša online cvecara. Beograd, Dan zaljubljenih, pokloni, vas dvoje… Nije li to dovoljno za uživanje?

Ili su vam potrebne još neke ideje za Dan zaljubljenih kako da obradujete voljenu osobu?

Najlepsi poklon za dan zaljubljenih-Veliki buket cveca
Veliki buket cveca
Najlepsi poklomn za Dan Zaljubljenih- 101 ruza u korpi
101 ruza u korpi
Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten