1001 RUZA CRVENA U KUTIJI

1001 RUZA CRVENA U KUTIJI

Šifra proizvoda: RK-42

1001 RUZA CRVENA U KUTIJI

1001 RUZA RK 42 1 2 Cvećara Esperanca
1001 RUZA CRVENA U KUTIJI

Crna kutija u kojoj su smeštene ove prekrasne ruže odražava eleganciju i tajanstvenost. Svaka kutija ima svoj duboki sjaj, stvarajući kontrast s crvenim cvetovima unutar nje. Crne kutije su diskretne i sofisticirane, pružajući pozadinu koja ističe intenzitet crvenih i zlatne ruže.

HILJADU crvenih ruža, svaka u svojoj crnoj kutiji, ima svoju jedinstvenu priču. Latice su nežne i svilenkaste, ispunjene blagom i opojnom aromom koja obuzima cula. Crvena boja cveta odražava strast, ljubav i toplinu, dok istovremeno simbolizuje snagu i trajnu lepotu.

Među ovih hiljadu crvenih ruža, ističe se jedna – zlatna ruža. Ona lezi u crnoj kutiji , stvarajući efekt jedinstvenosti i posebnosti. Njena zlatna boja odaje osjećaj čarolije i jedinstvenosti, predstavljajući retkost i neverovatnu lepotu. Zlatna ruža simbolizuje ekskluzivnost i posebnost, nadmašujući druge cvetove svojom retkom nijansom i neverovatnom prisutnošću.

Svaka od tih ruža, bilo crvena ili zlatna, nosi sa sobom svoju jedinstvenu lepotu, ali zajedno stvaraju predivan sklad boja i emocija. Kombinacija crvenih i zlatne ruže u crnim kutijama stvara izvanredan prikaz elegancije, strasti i jedinstvenosti.

 

185.000 RSD

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten