CVECE U KUTIJI-RUZE I FERRERO ROCHER

CVECE U KUTIJI-RUZE I FERRERO ROCHER

Šifra proizvoda: BOX 14

 

CVECE U KUTIJI-RUZE I FERRERO ROCHER

Kutija u obliku srca, ispunjena ružama i Ferrero Rocher čokoladicama, stvara očaravajući spoj između lepote cvetova i slatkog zadovoljstva čokolade.


U srcu kutije, pronaći ćete divnu kombinaciju – ruže i Ferrero Rocher čokoladice. Ruže, cvetovi ljubavi, nežno su postavljene unutar srca, stvarajući okvir koji obuhvata slatko srce od čokolade.

Crvene ruže, simbol strasti i ljubavi, šire svoj intenzivan miris i lepotu unutar kutije. Svaka ruža nosi svoje latice poput malih ljubavnih poruka, stvarajući očaravajuću harmoniju boja unutar srca. One su simbol predanosti i dubokih osećanja prema voljenoj osobi.

Ferrero Rocher čokoladice, sa svojim zlatnim omotačem i hrskavim jezgrom, dodaju slatki dodir ovom aranžmanu. Postavljene između ruža, one doprinose šarmu kutije, pružajući ne samo estetsku lepotu, već i slatko zadovoljstvo koje se spaja s cvetovima ljubavi.

Ova kombinacija cvetova i čokolade ne samo da oduševljava oko, već i otkriva duboke emocije. Ona predstavlja simboliku pažnje, ljubavi i slatkih trenutaka koji se dele sa posebnom osobom. Kutija srca postaje više od poklona; postaje izraz ljubavi i nežnosti koji se pamti.

BOX 14 Cvećara Esperanca
SRCE OD RUZA I FERRERO ROCHER

10.700 RSD

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten