VELIKI BUKET CVECA- XL-MIX CVECE

VELIKI BUKET CVECA- XL-MIX CVECE

Šifra proizvoda: BC-77

VELIKI BUKET CVECA- XL-MIX CVECE

Ovaj  XL-mix buket cveća zvuči kao prekrasan spoj raznovrsnih cvetnih vrsta!

Buket obiluje raskošnim izgledom i šarolikim cvećem koje stvara predivnu simfoniju boja, tekstura i mirisa.

Orjentalni ljiljani, s njihovim elegantnim i prepoznatljivim cvjetovima, dominiraju ovim velikim buketom. Njihova raskošna pojava i očaravajući miris daju buketu osjećaj profinjenosti i elegancije.

Ruže, bilo velike ili mini ruže, unose romantični dodir u buket. Njihova nežna ljepota, raznolikost boja i mirisne note obogaćuju cjelokupan aranžman.

Alstromerije, s njihovim šarenim i izražajnim laticama, donose živost i radost u ovaj buket. Njihova raznolikost boja i oblika cvjetova stvara dinamičnu kompoziciju.

Lizijantusi, s profinjenim izgledom i izražajnim mirisom, dodaju nježnu notu elegancije. Njihova prisutnost upotpunjuje buket raznolikošću cvetova i mirisnih nota.

Dekorativno zelenilo je ključan element koji pruža dodatnu teksturu i dubinu ovom buketu. Zelenilo oko cveća naglašava ljepotu i kontrast cvjetovima.

Sve ovo prekrasno cveće pažljivo je složeno i umotano u dekorativni papir, stvarajući elegantan omot koji naglašava lepotu cetova i doprinosi celokupnoj estetici buketa.

Ovaj Veliki buket cveca-XL-mix buket cveća je raskošna kombinacija cetnih vrsta i zelenila, kreirana s pažnjom kako bi očarala svojom lepotom i elegancijom. Ovaj buket odražava ljubav, pažnju i divljenje prema osobi koja ga prima, čineći ga idealnim poklonom za posebne prilike.

6.650 RSD

Podeli:

Slični proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten