Ruže u kutiji kao najromantičniji poklon za nju

Ruže u kutiji kao najromantičniji poklon za nju

Njeno visočanstvo – ruža

Lepota, miris, sklad, nadahnuće i božanstvenost utkani su u samo jednu reč: RUŽA.

Simbol je velikih istorijskih događaja i tema mnogih mitova i legendi. Uporna, dugovečna, menjala se, usavršavala i traje vekovima. Zbog svog čarobnog izgleda, lepote, mirisa a posebno zbog uticaja koji je imala na duh i telo, duboko poštovanje je uživala u svim drevnim civilizacijama. Pisali su o njoj, slikali je, divili se, ukrašavala je mnoge bašte i vrtove. Legenda kaže da je bila najlepši ukras rajskih vrtova savršeno skladna, elegantna, izvanrednog umirujućeg mirisa i bez trnja. Na zemlji je dobila trnje koje svojim ubodom seća ljude proterane iz raja na njihov greh, ali je zadržala lepotu i opojan miris kojima ih podseća na izgubljeni raj i njegovo blaženstvo. Veruje se da je baš ta legende bila inspiracija za izreku „Preko trnja do zvezda“.

Posebno mesto zauzima u grčkoj mitologiji i romantičnim legendama. Ruža je bila je cvet poštovanja, obožavanja, pripisivana su joj razna svojstva, pa čak i spiritualna značenja. Grčki mitovi je vezuju za boginju ljubavi i lepote Afroditu i njenog ljubavnika boga Adonisa. Prema legendi mesto na kome je Afrodita prolila suze, a njen ljubavnik krv izrastao je prvi žbun crvenih ruža. Do tada je kažu ruža bila bele boje. Od tada crvena ruža asocira na besmrtnu ljubav, protkanu dubokim, iskrenim emocijama, tena povezanosti koja nikada ne umire. U Rimu ruža je bila omiljeni cvet kako bogova tako i ljudi. Korišćena je u raznim prilikama, njome su se kitile vojskovođe, ukrašavale prostorije, njene latice su posipane u kupalištima, a neizostavne su bile na raznoraznim gozbama. Ovaj božanski cvet i njene čari nisu bile strane ni Kleopatri. Legenda kaže da je podove svojih odaja posipala laticama ruža i tako dočekivala Marka Antonija. Brojni su mitovi koji ružu vezuju za boginju ljubavi Veneru, Kupidona, pa i mnoge druge bogove.

Ovaj božanski, savršeni, graciozni, elegantni, prefinjeni cvet, opojnog mirisa , epski opevan, u mitovima i legendama raznih bogova i naroda opisivan, široke simbolike i značenja, jedan osnovni epitet nikada nije gubio. Epitet cveta večne ljubavi.

Boja ruže označava njenu simboliku. Širok je spektar njenih boja i nijansi. Takođe, simbol je zahvalnosti, obožavanja, strasti, čednosti, poštovanja, ljubomore, preporoda, mladosti, luksuza… Njene boje kroz vekove nose skrivenu jezičku poruku.

Večni simbol ljubavi – pravi poklon za nju

Simbolizuje mnoge velike epske ljubavi, zašto ne bi i vašu…

Neka postane i vaš zaštitni znak – simbol, način na koji ćete izraziti svoja najtananija osećanja. Uz njenu pomoć učinite vašu ljubavnu priču večnom, istorijskom, mitskom… Par dobro odabranih boja ruža, koje nose jaku poruku, dopadljivo i sa ukusom spakovanih je idealan poklon za nju.

Naša cvećara online je tu za vas. Veliki izbor cveća, aranžmana, buketa… kao i sve potrebne savete možete naći na našem sajtu. Još jedna od prednosti je u tome sto dostava cveca nije vaša briga, vaše je samo da odredite boje cveta ljubavi i uputite nas u pravo vreme na pravo mesto.

Ruze u kutiji – romantičan način da iskažete svoja osećanja

Svetlo roze ruže simbol su nežnosti, obožavanja, odanosti, te ukoliko ih iskombinujete sa bordo ružama, simbolom večne ljubavi i strasti i sve upotpunite malim plišanim medom, simbolom bezbrižnosti i odanosti, te ukoliko sve to upakujete u kutiju u obliku srca i začinite kratkom porukom svojoj voljenoj ćete poslati više nego jasnu poruku. Izborom box of flowers ruže u kutiji sa plišanim medom vaša romantična, nežna, iskrena poruka biće doslovno shvaćena. Potrebno je samo par minuta i naša cvećara online će vašu poruku preneti a uz uslugu dostava cveca i isporučiti u najkraćem roku.

Poklon za nju koji govori više od reči

Crvene ruze u kutiji – box of flowers pravi su izbor ako joj želite iskazati duboko poštovanje, iskrenu ljubav i potrebu. Znaće da vam je važna. Crvena ruža je simbol iskrene, prave, savršene, beskrajne ljubavi. Tim malim znakom pažnje ćete joj jasno staviti do znanja da želite da budete uz nju. To je poklon za nju koji će govoriti više od reči. Ne postoji žena koju će pažljivo odabrani buket ostaviti ravnodušnom. Ukoliko u isti dodate i neku čokoladicu, da zasladite, to će biti pun pogodak. Ne zaboravite žene jako obraćaju pažnju na sitnice, one čitaju iz pogleda, značenje traže između redova….

Ako se odlučite za box of flowers sa ferrero rosher kuglama nećete pogrešiti. Probudićete sva njena čula (mirisa, ukusa), pokazati da mislite na nju i jasno joj staviti do znanja da je ona „ta“.

Imajte na umu da su žene nežna, senzitivna, osetljiva i nadasve romantična bića. Zato se ne libite, probudite romantika u sebi. Učinite vašu ljubav romantičnom i obaspite je lepotom i cvećem. Da bi ste poklonili cvet ne treba vam poseban razlog, dovoljno je da pomislite na nekoga i to mu pokažete buketom cveća koji ćete izabrati u našoj cvećara online ponudi. Težak i loš dan svojoj voljenoj ulepšajte čarobnim cvetnim aranžmanom, a o isporuci ne brinite jer dostava cveca će biti naša briga. Darujte vašu voljenu cvećem ljubavi, sa razlogom ili bez i na dobrom ste putu da i vaša ljubavna priča ode u legende.

Podeli:

Naši proizvodi

Kategorije proizvoda
Sa našeg bloga
Poklon shop
Bilten